Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

reguli olx
Categorie: Economic
  • Site-ul a publicat o serie de modificări ce vor fi implementate în următoarele săptămâni.

 OLX actualizează regulile care se aplică la listarea anunțurilor și nu numai. Pe site au fost publicate detalii cu privire la modificările valabile în curând.

Actualizări ce vor intră în vigoare începând cu 22 iulie 2024

  • Actualizarea regulilor privind listarea anunțurilor prevăzute în articolul 4. Reguli privind publicarea Anunțurilor din cadrul Condițiilor de utilizare.
  • Actualizarea listei categoriilor unde este disponibil serviciul de plată la sfârșitul lunii (post-paid).
  • Clarificarea tipului de utilizatori cărora le este destinat serviciul de “Livrare prin OLX” prezentat la articolul 11. Serviciul de curierat "Livrare OLX".
  • Introducerea unui nou Sistem de Ratinguri, care va permite cumpărătorilor să evalueze vânzătorii pe baza achizițiilor realizate doar prin intermediul serviciului “Livrare prin OLX”. Sistemul actual va fi înlocuit treptat cu noul sistem.

Actualizări ce vor intră în vigoare începând cu 6 august 2024

  • Actualizarea numărului de anunțuri ce pot fi publicate în mod gratuit de utilizatorii privați în subcategoria Camioane, Rulote, Remorci, din cadrul categoriei Auto, moto si ambarcatiuni, de la 3 anunțuri gratuite pe o perioada de 360 de zile, la 1 anunț gratuit pe o perioada de 360 de zile.
  • Actualizarea numărului de anunțuri ce pot fi publicate în mod gratuit de utilizatorii privați în subcategoria Utilaje industriale si de constructii, cuprinsă în cadrul categoriei Agro si industrie, de la 3 anunțuri gratuite pe o perioada de 360 de zile, la 1 anunț gratuit pe o perioada de 360 de zile.
  • Actualizarea numărului de anunțuri ce pot fi publicate în mod gratuit de utilizatorii privați în subcategoria Alte utilaje agricole, Combine, Tractoare cuprinsă în cadrul categoriei Agro si industrie, de la 3 anunțuri gratuite pe o perioada de 360 de zile, la 2 anunturi gratuit pe o perioada de 360 de zile.

Citiți și: DE LA 1 IULIE, E-FACTURA DEVINE UNICUL CANAL DE TRANSMITERE A FACTURILOR ÎNTRE OPERATORII ECONOMICI

Lista detaliată a modificărilor a fost publicată AICI.

Back To Top