Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Economic

pagini-auriiPagini Aurii SA a intrat în faliment prin procedura simplificată, Tribunalul Bucureşti admiţând cererea debitorului şi stabilind ca de procedurile ulterioare să se ocupe un lichidator provizoriu.

 

Astfel, instanţa a ridicat dreptul de administrare al acestei societăţi şi a dispus dizolvarea ei.
Potrivit Mediafax, Tribunalul a dat dispoziţie tuturor băncilor la care debitorul (societatea Pagini Aurii - n.r) are disponibil în conturi să nu dispună de acestea fără un ordin al judecătorului sindic sau al lichidatorului, obligaţia de înştiinţare a băncilor revenindu-i lichidatorului, şi a dispus totodată sigilarea bunurilor din averea debitorului, în sarcina lichidatorului judiciar.

 

Pagini Aurii SA a ocupat, ani de zile, o poziţie principală în piaţa naţională de media-publicitate-anunţuri. Starea falimentului pieţei de print din România, de la ziare până la publicaţiile dedicate anunţurilor, se regăseşte perfect şi în povestea insolvenţei Pagini Aurii.

Back To Top