Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Economic

benzinaRomânia este, din nou, în top 10 mondial, de această dată în ceea ce priveşte preţul carburanţilor raportat la veniturile populaţiei.


Potrivit unei analize realizate de Bloomberg, ţara noastră ocupă locul 8 într-un clasament al celor mai scumpi carburanţi din lume în funcţie de salarii.
Clasamentul întocmit de Bloomberg ia în considerare preţul unui galon de benzină, adică echivalentul a 3,7 litri de carburanţi, raportat la venitul mediu zilnic al populaţiei, titrează relitatea.net.
Un român plăteşte circa 30% din venitul mediu zilnic, de doar 22 de dolari, pentru a cumpara un galon de benzină, care costă 6 dolari. Practic, la noi, litrul de benzină este 1,77 dolari.
România este devansată, în acest top, de Bulgaria unde, cu toate că preţurile carburanţilor sunt mai mici, şi venitul zilnic al populaţiei este mai mic decât la noi. Ungaria ocupă locul 13 în acest clasament mondial, iar Polonia se poziţionează pe locul 15. În schimb, Grecia, ţară unde criza a făcut ravagii, ocupă în acest clasament locul 21, mai relatează sursa citată.
Pe primele locuri în top sunt Filipine, India şi Pakistan, acolo unde populaţia îşi dă aproape tot câştigul unei zile pentru un galon de benzină.
La polul opus se găsesc Kuwait, Arabia Saudită şi Venezuela, ţări unde se exploatează masiv petrolul, precizează realitatea.net.

Back To Top