Categorie: Economic

logo algabethÎn drumul spre cucerirea celui de-al 9-lea titlu din istoria clubului, CSU Asesoft atrage noi sponsori de marcă. Ultima companie care-şi va asocia numele cu cel al campioanei României este Algabeth, un „gigant" în materie de piatră naturală.

Fidelă principiului promovării în segmentul sportului prahovean, firma Algabeth SGI a semnat un contract de sponsorizare cu CSU Asesoft, cea mai de succes echipă din baschetul românesc. Ambiţia companiei Algabeth, care activează în domeniul pietrei naturale, este aceea de a sprijini preponderent segmentul copiilor şi al juniorilor care iubesc acest sport, fără a neglija, însă, şi publicitatea prin echipa mare. Astfel, chiar din weekend, atunci când vor avea loc meciurile 3 şi 4 ale finalei play-off-ului Ligii Naţionale, tricourile gazdelor vor avea imprimate logo-ul ALGABETH.

„Am ales să ne asociem numele cu o echipă campioană, care an de an oferă rezultate frumoase şi aduce bucurii fanilor ei. Prin înţelegerea parafată, Algabeth şi CSU Asesoft vor avea misiunea comună de a demonstra întregii ţări că acestă echipă este puternică, un simbol al tăriei de caracter şi al perseverenţei. Mai precis, duritate şi durabilitate în acelaşi pachet, exact valorile pe care vrea să le transmită Algabeth ca furnzior de piatră naturală şi servicii aferente", a declarat Gabriel Drăghici, administratorul firmei.

În baza relaţiei cu Algabeth, grupele de baby şi minibaschet ale CSU Asesoft şi Asesoft Junior vor concura cu denumirea de „Asesoft Algabeth" la Campionatele Naţionale care se vor desfăşura la Tg. Mureş, la începutul lunii iulie.

Cine este Algabeth?

Algabeth este membru operaţional Stone Group International, unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţa europeană de extracţie şi aplicaţii de piatră naturală. Compania s-a facut remarcată prin realizarea unor lucrări publice în ţară, folosind material de construcţie de cea mai bună calitate. Pasajele urbane, traseele pietonale, drumurile, dar şi spaţiile comerciale sau rezidenţiale fac parte din amplul portofoliu Algabeth SGI.

Compania este şi sponsor oficial al echipei de fotbal Petrolul Ploieşti. De asemenea, Algabeth SGI este implicată activ în proiectul de suport al comunităţii din Valea Plopului pe care, cu ocazia Sărbătorilor Pascale, a susţinut-o prin donaţii.

Back To Top