Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

românia olana euro 2024
  • Olanda aflată în cea mai bună zi a ei la acest turneu final s-a impus cu scorul de 3-0 în fața selecționatei României.
  • Tricolorii pleacă acasă în optimi. Dar nu oricum, ci câștigând o grupă cu Belgia și cu Ucraina. Cu fruntea sus, după ce au reunit o țară.

Nimeni nu poate fi dezamăgit după jocul cu Olanda, în ciuda înfrângerii la trei goluri diferență, care, de fapt, putea fi mai drastică: Țările de Jos se mențin la nivel ridicat în fotbalul european, mai sus ca România, în orice caz. Și acest lucru nu trebuie să supere.

Mai important este cu ce vin acasă tricolorii:

Cu o echipă adevărată, unită care aduce României măcar o parte din respectul de altădată.

Cu un antrenor care, iată, se potrivește cu jucătorii selecționabili. Singurul dintre atâția care a reușit să creeze o legătură puternică cu aceștia, să le dea încredere și să-i determine să se autodepășească.

Cu o întreagă țară regăsită și reunită în jurul lor.

Nu este deloc puțin. Zidul galben nu s-a dărâmat la cele trei goluri ale Olandei. Pare că va rezista multă vreme de aici încolo, când copiii de acum îi vor învăța pe ai lor să iubească România, cu totul, cu fotbalul, cu oamenii și minunățiile ei.

Fruntea sus, România, visul frumos continuă!

Citiți și: EURO 2024. ROMÂNIA SE OPREȘTE ÎN OPTIMILE CAMPIONATULUI EUROPEAN

Foto: Facebook

Back To Top