Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Pamflet

Mare belea pe capul unor îmburtoşaţi nărăviţi la Solitaire, bombiţe prin birourile Poliţiei judeţene: schimbarea lui Bach şi aducerea lui Oprea. Acum, merită spus, printre altele, că la o şedinţă de după înscăunarea la Prahova, Oprea i-a cam luat la pu... - pardon, la răngi - pe poliţaii din subordine. Unii au sărit să-i cureţe nişte scame inexistente de pe rever, dar tot degeaba. „La muncă, băăăăă!”, ar fi fost concluzia. 

Poliţiştii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor Prahova au pus neuronii la treabă şi au zis ei că trebuie să arate o captură mai de soi către noul Şef. Aşa că au făcut o razie în pieţe, târguri şi oboare, din moment ce şi kinderii de la grădinţe ştiu că prin Obor se vând ţigări netimbrate. Duminica! Ca să vezi câtă dăruire, cât elan! Ce credeţi că au descoperit poliţiştii pe acolo? Minune mare. Pentru unii! 

Un mare contrabandist, S. Valeriu, de 51 ani, din Ploieşti, care a fost prins cu ţigări de contrabandă, din Moldova, Rusia şi Ucraina. Cele 1.700 de pachete de ţigări au fost confiscate. Straşnică lovitură dată celor care subminează economia statului nostru prosper! Ce mai contează că săptămânal zeci de TIR-uri, cu marfă nefacturată, mişună prin Obor de aproape 20 de ani! Iată că organul şi oamenii legii îşi fac datoria! Succesuri, domnule Oprea!

Back To Top