Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

/home/actualis/public_html/templates/ja_flix/local/html/com_content/article/default.php on line 43
no-fullimage" itemscope itemtype="https://schema.org/Article">
Categorie: Pamflet

hidro prahovaSocietatea Hidro Prahova este în pericol să piardă finanțările din fonduri europene pentru lucrările de infrastructură aflate în desfășurare. Fiind vorba despre un buget imens, adică de mulți bani de lins, bineînțeles că și mâinile hulpave politico-afaceriste s-au întins peste măsură. Aici, la Hidro Prahova, este un fief liberal tradițional care, după cum observăm de ceva timp încoace, lucrează foarte bine cu dușmanii doctrinari de la PSD, UNPR, etc Toată lumea a fost fericită la Hidro Prahova, până când au venit răii de procurori să le dea șmenarilor peste bot. Fac acest scurt istoric pentru a vă dumiri mai bine asupra șezătoarei liberale de aici care, de ani buni, supune la perversiuni, în grup organizat cu pesediștii, bugetul – nu numai cel de stat, după cum observăm în dosarul Herțanu – ci și pe cel alimentat de contribuabilul UE.

Sanda, Who the F... is Sanda?

Când a început nenorocirea la Hidro, doamna Sanda Toader, președintele Consiliului de Administrație al societății, a demisionat. O fi de onoare demisia? Nu știu. Ceea ce știu sigur este că doamna Toader este o sinăiancă cu o expertiză demnă de invidiat în ceea ce privește serviciul la stat.

Sanda Toader este susținută puternic de zona liberală, înghesuindu-se la Hidro Prahova pe poziția aia înaltă despre care vorbeam mai devreme. Tot acolo, la Hidro Prahova, o regăsim și pe fosta viceprimăriță liberală (la momentul respectiv) a Ploieștiului, doamna Cătălina Bozianu, care muncește din greu în societatea cu pricina.

După cum vedem, oamenii își fac meseria în cel mai transpartinic mod cu putiință – doamna Bozianu luptă și pe frontul politic, fiind președintă a PMP Prahova.

„Bună pentru Hidro Prahova" ar putea suna mesajul electoral al doamnei Bozianu, parafrazând, desigur, răcnetul de campanie al șefei domniei sale, de la București, doamna Udrea, momentan puțin plimbată cu duba între Prahova și București.

Pe cele două doamne, Bozianu și Toader, le putem regăsi, doctrinar, în vechiul PNL, de unde doamna Bozianu a fost numită viceprimar al municipiului Ploiești în mandatul 2008-2012, fiind susținută puternic, la acea vreme, de fostul șef al liberalilor prahoveni, domnul Adrian Semcu.

Sanda Toader a fost și city manager al Ploieștiului. Urmărându-i CV-ul depus la primărie, apreciem faptul că doamna are cunoștințe solide în „Internet explorer". Doamnă, ați uitat de Solitaire și Angry Birds, pe bune!

Integral - punctulpeignat.ro

Back To Top