Categorie: Pamflet

luptatori tribali noua zeelandaLeningrad a fost nimic pe lângă ce nenorociri se petrec, zilele acestea, în cartierul Ploiești Vest. Autoritățile au mobilizat armata la granița cu cartierul Nord și Cioceanu, pentru a opri valuri de foști cetățeni civilizați, cu impozitele la zi, care, din cauza foametei, s-au transformat în sălbatici sadea.

„Izolarea cartierului prin lipsa liniei de tramvai 102 și a pasajului de la Mărășești – Billa a transformat populația într-o adunătură dementă. Întâi au mâncat câinii comunitari, după care au terminat resursele din supermarketul Billa, mâncând până și angajații. Știți cum e, dacă era vară mai rodeau frunze de prin parcuri, dar așa, ce să facă, au început să se mănânce între ei", explică Raimond Stanian, psiholog specializat în canibalism urban.

Primarul Ganea a încercat să le vorbească primitivilor, de pe baricadele construite de armată la Dero Lever, însă a fost întâmpinat cu o ploaie de săgeți. Autoritățile se gândesc să îi calmeze pe sălbaticii din Ploiești Vest parașutându-le alimente, însă transformarea pare a fi ireversibilă.
Text integral - punctulpeignat.ro

Back To Top