Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

După achitarea primarului Volosevici, Blocul 7 Etaje A LĂCRIMAT
Categorie: Pamflet

Trei echipaje ISU Prahova au intervenit de urgență cu batiste antidezastru la Blocul Șapte Etaje din centrul municipiului Ploiești. Pompierii au fost chemați de câțiva enoriași care, întorcându-se de la Hale spre Malu Roșu, au observat umezeală pe fațada clădirii. „Eu sunt credincioasă și vă zic că lăcrima în hohote. Cred că i-a inundat pe ăia de la PNL, că stau la parter. Așa să ne-ajute Dumnezeu”, a declarat, în exclusivitate pentru PUNCTULPEIGNAT.RO, o pensionară care a pupat evlavios blocul.

Surse din cadrul ISU par încă sceptice și nu pot confirma dacă este o minune de la Dumnezeu sau a uitat fostul vice Pană robinetul deschis. „Cert e că s-a muiat rău structura de rezistență. Dacă domnul primar mai postează ceva pe Facebook, pică sigur”, a declarat Isus Arafat, șeful ISU Prahova.

  • Nota autorului: acest text reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Imaginea și replicile personajelor sunt imaginare și nu sunt identificabile în mod real cu subiectul creației.
Back To Top