Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Pamflet
voiculescu-pamfletÎntr-o ştire de ultimă oră transmisă pe crollul televiziunilor Antena 1, Antena 2, Antena 3, Euforia tv, GSP tv şi retransmisă pe Etno tv şi Mynele tv, suntem informaţi că Dan Profesorul ce Toarnă Voiculescu va efectua o vizită fulger şi de lucru în judeţul Prahova pentru a detensiona atmosfera dintre PNL şi PC care se ceartă ca-n filmele cu Tom şi Jerry pe candidaturile la primăriile din acest judeţ.

În exclusivitate pentru aceleaşi televiziuni, liderul din umbră al PC-ului (cam ca Lordul Sith ce-l controla pe Darth Vader) Dan Voiculescu a declarat: „Am încercat să stau de vorbă cu domnul Antonescu, dar mi s-a spus că-şi face somnul de frumuseţe. Voi veni personal în Prahova să dau un exemplu de politică şi coerenţă, de aceea îi voi aduce pe Mircea Badea cu două scaune pentru un şpagat electoral şi pe Dana Grecu pentru că io-s cam răguşit şi nu pot să urlu. Dacă este nevoie intru şi-n grevă de turnat numai şi numai ca tinerii ăştia să înţeleagă că avem şi noi nevoie de primari unde avem.

O să văd pe parcurs în ce localitaţi e mai avantajos să pierdem alegerile astea locale". Reporterilor care au încercat să-l contacteze pe Crin Antonescu le-a intrat robotul telefonic care le-a recitat „Somnoroase păsărele".
Pamflet: Informaţiile ne-au parvenit pe surse incredibil de necredibile, ba chiar toxice. Adică e la mişto, domnu' Profesor!
Back To Top