Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Pamflet

Confruntat cu rezultatul stilului haotic și dictatorial cu care înțelege să conducă Primăria Ploiești, edilul Andrei Volosevici neagă faptul că instituția pe care o conduce a ratat depunerea proiectelor pe prima axă a PNRR, trimițând pe adresa redacției punctulpeignat.ro o poză „care demontează minciunile”.

„Vreau să demontez toate minciunile care se spun despre mine – că ameninț și rețin abuziv curierii cu dubele, că scol directorii la trei dimineața să patruleze prin oraș, că ameninț și jignesc angajații, că mă bag în toate subiectele chiar dacă sunt superficial și nu mă pricep la nimic – toate sunt false. Acum se spune că în urma terorii pe care am introdus-o în primărie, activitatea se desfășoară haotic și nu am reușit să atrag fonduri europene. Fals! Absolut fals!

Chiar azi am fost la Western Union de unde am atras 50 de euro atrași de la mătușa mea din Italia. Și vă promit că ăsta e numai începutul. Intenționez să mai atrag și alte fonduri, că mai am o mătușă în Spania”, explică primarul Andrei Volosevici într-un mesaj trimis pe adresa redacției.

Primarul ar fi continuat discuția, dar a fost îndepărtat de femeia de serviciu de la Western Union, care făcea curat în fața sediului: „În fiecare zi vine domnul Volosevici la ghișeu și întreabă dacă azi a atras vreun fond european. Deobicei atrage în jur de 1500 de euro pe lună, cam cât un salariu mediu la Conpet”, a declarat Dorina Tudora, femeie de serviciu la Western Union.

Nota autorului: acest text reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Replicile personajelor sunt imaginare și nu sunt identificabile, în mod real, cu subiectul creației.

Back To Top