Categorie: Pamflet

pudel Momente terifiante în faţa birtului de la Gara de Sud din Ploieşti: un pudel scăpat de sub control (foto) s-a înfipt cu dinţii în turul pantalonilor unui client care tocmai se împiedica la ieşirea din local.

Martorii care au asistat îngroziţi la eveniment ne-au declarat că patrupedul feroce a rămas ameţit, în mijlocul trotuarului, dându-şi lăbuţe peste bot. Monstrul s-a întins sughiţând, cât era de lung, fără să mai schiţeze nici un gest. Echipajul SMURD sosit la faţa locului i-a luat bestiei probe de sânge, ajungând la concluzia că aceasta avea o alcoolemie de 3 la mie în aerul lătrat.

Unul dintre martorii prezenţi a declarat, în exclusivitate pentru APH, următoarele: „Domnul Victimă este om mare, nu pot să dau nume, ştiţi cum e în ziua de azi. Oricum, e un fost primar al Ploieştiului pe care eu, personal, l-am votat din toată inima", ne-a declarat colegul de pahar al părţii vătămate, vizibil turmentat şi acesta.

„Am stat amândoi la masă vreo oră, timp în care prietenul meu a consumat modest, vreun litru de whisky. Colegul s-a ridicat să iasă din bar, mai departe nu ştiu ce s-a întâmplat. Am auzit lătrături, urlete ale acestuia şi am ieşit grăbit afară, dar nu mai era nimic de făcut. Monstrul îşi săvârşise fapta", a declarat, icnind, Doru, coleg de pahar al victimei.

Proprietara pudelului neagă toate acuzaţiile aduse:

„Nimic nu este adevărat, domnule. Pufy este un câine blând. Problema e că tocmai când îşi făcea nevoile pe trotuar, a ieşit un domn care a început să urle la el, că de ce se cacă, mă scuzaţi, în mijlocul străzii, că de mâine e concediat, că din ce partid face parte şi multe alte prostii fără noimă. Auzi, să fie Pufy membru de partid, vă daţi seama?!", a declarat, intrigată, doamna Mimi Baston, şefă de scară la Gioconda.

Ce spune Vier Pfoten

Contactată de reporterii noştri, doamna Brigitte Schnautzer, reprezentant al fundaţiei Vier Pfoten pe Europa de Est şi Bereasca, a elucidat misterul:

„Pudelul este un căţel blând, dar cu personalitate! Nu suportă, însă, anumite tipologii dubioase. Dintre acestea, reacţionează extrem de agresiv la politicieni şi la beţivi. Bănuiesc că domnul era politician, altfel nu pot să-mi explic ce s-a întâmplat", a declarat, în exclusivitate pentru APH, reprezentanta Vier Pfoten.

Notă: Pamflet – asemănarea cu personajele reale este absolut neîntâmplătoare

Back To Top