Categorie: Pamflet

voloseviciDupă ce a declarat pentru observatorulph.ro că a înţeles nevoia de schimbare de la PDL Ploieşti, considerând că şi în PDL Prahova se aşteaptă la o reînoire a conducerii, senatorul PDL Andrei Volosevici o întoarce ca la Ploieşti:

„Eu am fost în data de 20 august la teatru, dar nu era nicio alegere acolo – au făcut alegerile pe 19, cu o zi înainte de a avea eu programată ieşirea pe promenadă, aşa ceva este inadmisibil", a declarat Andrei Volosevici în exclusivitate pentru APH.
Totodată, fostul edil a ţinut să adauge că, de supărare, a organizat alegeri paralele, în propria sufragerie, unde tot neamul a votat cu el.

„Am distrus toţi duşmanii, practic am învins tot partidul. Contracandidaţii mei nu au avut nicio şansă", s-a declarat mândru Volosevici.

Senatorul democrat-liberal a ţinut, încă odată, să-şi arate nemulţumirea pentru pierderea de către PDL Prahova a alegerilor de la Consiliul Judeţean, dând vina pe soartă: „Nu m-a ajutat nimeni, am luptat singur pentru Adi Dobre, cu pieptul gol, în faţa duşmanilor mei politici, asta e soarta mea, să fiu un lup singuratic", a declarat Volosevici pentru reporterul APH, în timp ce se pierdea în gangul de la teatru, unde e o terasă.

Notă: Pamflet preluat de pe blogul autorului - faptele şi personajele sunt aproape imaginare

Back To Top