Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

vot parlamentPedeliştii care au votat în favoarea adoptării modificărilor la Codul Penal, băgate pe şest în comisia juridică a Camerei Deputaţilor de către reprezentanţii Puterii, au fost suspendaţi pentru o perioadă de trei luni din PDL. La grămadă cu cei care au votat cot la cot cu reprezentanţii Puterii a fost băgat şi deputatul PDL Dragoş Gunia, care, deşi s-a abţinut de la vot, a primit aceeaşi sancţiune din partea conducerii partidului.

Totodată, liderii grupurilor parlamentare ale PDL de la Senat şi Camera Deputaţilor, Cristian Rădulescu şi Nicu Toader, şi-au dat demisia din funcţie, ca urmare a scandalului referitor la adoptarea în parlament, marţea trecută, a modificărilor la Codul Penal.

Sursele APH au informat că deputatul prahovean George Ionescu, coleg de organizaţie judeţeană PDL cu Gunia, a votat în favoarea suspendării.

Ideea pedepsirii pedeliştilor care au votat alături de PSD şi PC sau s-au abţinut de la votul pe modificarea Codului Penal a fost promovată, cu câteva zile în urmă, de eurodeputatul PDL, Monica Macovei, pe blogul personal.

gunia dragosContactat de reporterii APH, deputatul Dragoş Gunia a făcut următoarele precizări: "Eu consider, în continuare, că abţinerea reprezintă un vot negativ. Nu am votat proiectul privind modificările la Codul Penal propuse de USL. Referitor la decizia Colegiului Naţional al PDL, mi se pare nedreaptă în ceea ce mă priveşte. Nu fac alte comentarii", a declarat deputatul Dragoş Gunia pentru APH. 

 

Back To Top