Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

dan-voiculescuPreşedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, îi transmite preşedintelui Traian Băsescu „să se oprească din a face rău României", într-o postare pe blogul personal intitulată „Traiane, te avertizez! Nu mai calomnia România".

„În lupta acerbă cu tot ce vezi liber şi nesupus în jurul tău, discreditezi o țară întreaga. Te-ai obișnuit să provoci doar drame şi pârjol în jurul tău (chiar şi la propriu – vezi cazul incendiului din portul Rouen), să creezi conflict şi să dezbini. Ai provocat revolte, ai dus România în criză, ai distrus destine şi simboluri naţionale", scrie Voiculescu, care îi reaminteşte preşedintelui de prima suspendare din 2007.

„Este momentul să te opreşti din a face rău României, din a te răzbuna pe un popor care, cândva, te-a onorat cu încrederea lui. Incredere pe care ai început s-o pierzi din 2007, când, în calitate de preşedinte al Comisiei parlamentare de ancheta, am arătat poporului român adevarata ta faţă de impostor; atunci credulitatea acestei naţii te-a păstrat în funcţie – pentru că în 2012 să te demită categoric, cu milioane de voturi ignorate şi să te trimită acasă", arată Voiculescu.

Dan Voiculescu, fondatorul trustului de presă Intact, condus de fiica acestuia, Camelia Voiculescu, este un personaj controversat, fiind unul dintre șefii comerțului exterior comunist dovedit că a avut legături cu structurile regimului opresiv. Dan Voiculescu este implicat în mai multe dosare aflate pe masa parchetelor, având pe numele său și o condamnare pentru cinci ani cu executare în dosarul privatizării ICE Dunărea. În momentul de față, fostul senator PC are emoții în ceea ce privește apelul acestei sentințe, așteptarea deciziei reflectându-se direct în politica editorială a trustului Intact, în special în discursul public al Antenei 3 și al ziarului Jurnalul Național, entități media deținute de familia Voiculescu.

ISTORIE. În 1982, Dan Voiculescu devine reprezentantul firmei cipriote Crescent Commercial & Maritime Ltd. Cyprus în România. Crescent avea relații privilegiate cu Securitatea, în concret cu Întreprinderea de Comerț Exterior „Dunărea", condusă de colonelul Constantin Gavril.

Consiliul Național pentru Studierea Arhivelor Securității (CNSAS) a confirmat prin decizia luată în unanimitate în iunie 2006, colaborarea lui Dan Voiculescu, sub numele conspirativ Felix, cu Securitatea ca poliție politică.

Verdictul a fost confirmat și de Justiție, așa cum prevede legea, Curtea de Apel București respingând în 5 februarie 2010 contestația senatorului. Curtea de Apel a justificat decizia prin faptul că notele informative au lezat drepturile și libertățile fundamentale ale cetățenilor urmăriți.

Back To Top