Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

costel-horghidan 1Conducerea PDL Ploiești a propus excluderea din partid a consilierului local Costel Horghidan. Organizația municipală a partidului, din care Horghidan face parte, a înaintat această propunere forului județean.

În mod automat, Costel Horghidan își va pierde calitatea de consilier municipal în cadrul Consiliului Local Ploiești, dacă Consiliul de Coordonare al PDL aprobă, prin vot, decizia organizației municipale. Horghidan a fost acuzat de neimplicare în acțiunile organizate de partid, cum ar fi alegerile parlamentare din 2012, dar și în cadrul alegerilor interne în care a fost desemnat candidatul PDL la alegerile prezidențiale din 2014. Horghidan spune că motivul pentru care se dorește excluderea sa este apropierea acestuia de senatorul Andrei Volosevici, aflat în conflict cu conducerea partidului.

Afară din ţară nu mă pot da, aşa că îi voi da în judecată pe fiecare dintre cei care au participat la această mascaradă: Roberta Anastase, Adrian Dobre, Dorin Tudora şi Mihai Apostolache. Consilierii locali PDL care au votat vânzarea terenului Interex, împreună cu majoritatea USL, nu au avut nicio preoblemă, în schimb eu sunt exclus pentru că sunt un apropiat al lui Volosevici. Dacă eu sunt exclus pentru rezultatele slabe de la alegeri, ar trebui ca PDL să nu mai aibă niciun consilier!", a declarat Costel Horghidan pentru observatorulph.ro

Contactat de APH, președintele organizației municipale PDL Ploiești, Adrian Dobre, a explicat decizia luată de organizația pe care o conduce:

Din punctul nostru de vedere, domnul Horghidan nu a respectat deciziile luate de conducerea partidului, mai ales în ceea ce privește cetățenii, votând majorări de tarife, în timp ce linia partidului este de a se opune acestor măsuri. De asemenea, domnul Horghidan nu a participat la acțiunile partidului, la alegerile parlamentare nu s-a implicat, nu și-a asumat coordonarea unor secții de votare, deși a fost consilier local, nu a participat la organizarea și coordonarea eficientă la votul pentru stabilirea candidatului PDL la alegerile prezidențiale", a declarat Adrian Dobre pentru Actualitatea Prahoveană.

Back To Top