Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Deputatul prahovean al PSD, Adrian Năstase, nu ar refuza un post de ministru de Externe. Asta, bineînţeles, dacă şef al Statului nu va fi, în urma alegerilor prezidenţiale, Traian Băsescu. Tototdată, Năstase a exclus posibilitatea emiterii de pretenţii pentru postul de premier.

"Nu eu decid, nici Mircea Geoană. Importantă este realizarea unei echipe”, a spus Adrian Năstase. Deputatul social-democrat este de părere că pentru funcţia de ministru de Externe îl recomandă inclusiv experienţa de 20 de ani pe care o are ca profesor de drept internaţional, ca ministru de Externe. Ca preşedinte al Camerei Deputaţilor sau ca prim-ministru. "Mi-ar plăcea să fac parte dintr-o astfel de echipă în care preocuparea pentru relaţiile externe să redevină o prioritate", a mai precizat Năstase. Acesta din urmă consideră că actualei politici externe a României i-ar lipsi "coerenţa şi capacitatea de a avea iniţiativă”.

Back To Top