Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

gunia dragosDeputatul democrat-liberal Dragoș Gunia critică dur conducerea centrală a partidului, declarând, pentru APH, că actualii lideri ai PDL „au pierdut competiția politică și controlul asupra partidului". Totodată, Gunia consideră că demisia Elenei Udrea reprezintă o pierdere „imensă" pentru PDL, acest eveniment deschizând calea unei rupturi „foarte mari" în rândul Partidului Democrat Liberal.

„Plecarea doamnei Elena Udrea din PDL reprezintă o pierdere imensă pentru partid, deschizând calea unei rupturi foarte mari în Partidul Democrat Liberal.

Consider că actuala conducere a Partidului Democrat Liberal a pierdut competiția politică și controlul asupra partidului.

Regret, pentru toți membrii de bună credință ai PDL, că s-a ajuns aici și sper ca pe viitor Dreapta din România să găsească resursele și înțelepciunea de a aduce în aceeași forță politică toate partidele și curentele de dreapta", a declarat deputatul Dragoș Gunia pentru Actualitatea Prahoveană.

 

Back To Top