Categorie: Politic

crin antonescu si victor pontaLiderii USL Victor Ponta și Crin Antonescu, împreună cu reprezentanți ai conducerilor PSD și PNL, se vor întâlni luni, la ora 13.00, cel mai probabil la Biroul președintelui Senatului.

Aceasta este prima întrevedere după sistarea, marțea trecută, a discuțiilor privitoare la restructurarea Guvernului, precizează Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al PNL, Cristina Pocora, declara, la finalul reuniunii de duminică de la sediul partidului, că, pentru întâlnirea de luni cu Victor Ponta, liderii liberali Crin Antonescu și Klaus Iohannis au primit „un mandat de fermitate", care înseamnă respectarea cu strictețe a protocolului USL. „PNL respectă și își dorește să facă parte din proiectul USL, aşa cum a fost el votat și mandatat de cetățeni, în alegerile din 2012", a declarat Pocora pentru sursa citată.

În cele șase zile de criză, nu a existat nicio întrevedere între liderii PSD și PNL şi, potrivit declarațiilor publice făcute de aceștia, nici măcar o încercare de convocare a unei ședințe a USL, în condițiile în care fiecare dintre părți preciza că așteaptă un semn de la cealaltă parte pentru a se reîntâlni.

Preşedintele PNL Crin Antonescu a lipsit din țară în această perioadă, el aflându-se într-o vizită cu caracter privat în străinătate.

Atât Crin Antonescu, cât și Victor Ponta, dar și ceilalți reprezentanți ai PSD și PNL au comunicat în aceste șase zile prin intermediul presei, lansând acuze reciproce și invitându-se unii pe alții la a spune de o manieră clară dacă doresc ca USL să continue să existe.

Mai multe AICI.

Sursa foto: evz.ro

Back To Top