Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

crin antonescu pnlMiercuri, în cadrul unei conferințe de presă, președintele PNL, Crin Antonescu a declarat că „Luni seara sau marți, România va avea fie un Guvern USL, fie un Guvern USD. Aceasta este decizia politică a domnului Victor Ponta și a PSD-ului. Noi am cam și fost dați afară de la guvernare, dar așteptăm până luni decizia".

„PNL avea de la început propuneri legitime şi agreate om cu om de către primul ministru.
PNL nu cerea nimic în plus faţă de cele patru posturi de miniştri pe ministere pe care le deţinea şi un portofoliu de vicepremier care îi revenea şi care presupunea formalitatea mutării de la finanţe la interne. Asta a rămas propunerea noastră", a mai declarat Crin Antonescu.

„USL, PSD şi domnul Ponta au inventat pretexte pentru a nu-l accepta pe Klaus Iohhanis ca vicepremier. Nu avem niciun motiv să renunţăm la propunerile noastre pe care primul ministru le-a agreat", a mai spus președintele PNL.

„Am fost ameninţat că post să pierd, dacă nu sunt cuminte, poziţia de şef al Senatului. PNL a dovedit însă o unitate categorică", a mai afirmat Crin Antonescu, adăugând că „până luni, Ponta are de dat marele răspuns – dorește în continuare USL sau înlocuirea acesteia cu USD. Sperăm că Ponta va alege calea consecvenţei".

Mai multe AICI

 

Back To Top