Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Laurentiu rebega„Investiţi în agricultură în 2014!" – acesta a fost mesajul dat de vicepreşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Laurenţiu Rebega, la Forumul Naţional de Agricultură, ediţia a IV-a, care a avut loc miercuri, 26 februarie 2014 la Bucureşti, informează PC Prahova într-un comunicat trimis presei.

În cadrul întâlnirii s-au prezentat perspectivele în agricultura românească, implicaţiile în urma intrării în vigoare a legii tranzacţiilor cu terenuri agricole, oportunităţile de creştere a exporturilor pentru fermieri, necesitatea refacerii infrastructuri naţionale de irigaţii, precum şi alte informaţii de actualitate în domeniul agriculturii.

"Noua lege a terenurilor îi pune la adăpost pe fermierii români şi nu va exista temerea ca aceştia să fie discriminaţi în faţa investitorilor cu bani, datorită dreptului de preemţiune pe care îl oferă legea", a declarat Laurenţiu Rebega. Pe de altă parte, vicepreşedintele CJ a precizat că este important să „nu uităm că investiţiile în agricultură ajută mult economia, prin crearea de locuri de muncă din mediul rural. Bine, aici mai trebuie să luptăm cu mentalitatea fermierilor români de a se asocia, pentru a deveni o voce mai puternică."a adăugat vicepreşedintele CJ.

Laurenţiu Rebega a ţinut să precizeze că personal, îşi doreşte „dezvoltarea parcurilor agroindustriale, care poate ajuta, de exemplu la stabilizarea forţei de muncă în mediul rural, dând o şansă tinerilor care pleacă la oraş în căutarea unui loc de muncă."

„Pe de altă parte, începem să beneficiem de banii din Programul Național de Dezvoltare Rurală care va pune la dispoziția fermierilor opt miliarde de euro şi care vor beneficia de 13 măsuri de susținere a activității" – a declarat Laurenţiu Rebega

La evenimentul de miercuri au mai participat, directorul general în cadrul MADR, Elena Tatomir, directorul în cadrul APIA, Raluca Daminescu, preşedintele Federaţiei Naţionale Pro-Agro, Alexandru Jurconi, preşedintele Federaţiei Naţionale Agrostar, Ştefan Niculae şi preşedintele Asociaţiei pentru Agricultură Durabilă, Ion Toncea.

Back To Top