Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

mircea rosca crin antonescuDupă ce RTV, televiziunea înființată de actualul deputat PSD Sebastian Ghiță, a dat publicității rezultatele unui sondaj din care reiese că președintele PNL, Crin Antonescu, nu ar mai intra în turul doi la prezidenţiale, liberalii reacționează acuzând PSD că fabrică sondaje în „încercarea disperată" de discreditare a PNL. Mircea Roșca, președintele PNL Prahova afirmă, într-un comunicat trimis presei, că pesediștii se tem de Crin Antonescu și „falsifică în mod grosolan realitatea”.

Comunicatul președintelui PNL Prahova

Constat că în ultima perioadă PSD muncește asiduu la elaborarea unor sondaje de opinie pe care le aruncă pe piață în încercarea disperată de discreditare a Partidului Național Liberal și a președintelui Crin Antonescu.

Ultimele astfel așa-zise cercetări sociologice, fabricate în laboratoarele PSD, demonstrează că pesediștii se tem de candidatul nostru la Președinția României și falsifică în mod grosolan realitatea.
În cazul alegerilor prezidențiale, sondajele nu sunt relevante atâta timp cât președintele PNL, Crin Antonescu, este singurul om politic care și-a asumat calitatea de candidat pentru alegerile prezidențiale din 2014. Alegerile se fac pe candidaturi asumate și tocmai de aceea sondajele actuale au rolul de a genera doar discuții colaterale pe marginea subiectului în sine.

În urma sondajelor realizate exclusiv pe baza opiniei exprimate de cetățeni, și nu la ordinele PSD, în ceea ce privește intenția de vot, nu există nimeni, în acest moment, în România, care să-l depășească pe Crin Antonescu.
Drept urmare, rezultatele acestor sondaje realizate la comanda PSD reprezintă doar niște tentative penibile de manipulare și dezinformare a opiniei publice.

Având în vedere modul mincinos și nerealist în care PSD și Victor Ponta guvernează această țară, absența unei viziuni economice cu privire la necesitățile României, pesediștii și liderul lor nu au cum să se plaseze atât de bine în sondaje.
Cred că Victor Ponta și partidul său n-ar trebui să doarmă atât de liniștiți deoarece la europarlamentarele din 25 mai vor avea mari surprize. Partidul Național Liberal este singura formațiune care a depus peste 1.200.000 de semnături la Biroul Electoral Central pentru susținerea listei de candidați la europarlamentare, ceea ce arată susținerea oamenilor pentru noi.
PNL are capacitatea de a obține un rezultat de 25% la europarlamentare și de a se mobiliza pentru a le demonstra românilor că este singurul partid occidental din țară, care crede într-o Românie demnă și puternică.
Mircea Rosca
Vicepresedinte PNL

ROMÂNIA TV: „Antonescu nu mai intră în turul doi"

„Datele ultimului sondaj CSCI, realizat in perioada 20-24 martie, arată că ruperea USL a dus la consolidarea PSD și la continuarea erodării PNL. Mai mult, principalul pierzător este Crin Antonescu, care nu ar mai intra nici măcar în turul doi al alegerilor prezidenţiale", titrează site-ul televiziunii România TV.

Back To Top