Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

traian-basescuPreședintele Traian Băsescu a insistat, într-o declarație de presă susținută la Cotroceni, că acciza de 7 eurocenţi „e o măsură abuzivă", introdusă de premierul Victor Ponta la presiunea baronilor locali pentru a avea bani în campanie.

„Fac menţiunea că insistenţa mea cu privire la neintroducerea accizei este legată de analiza pe care am făcut-o bugetului pe anul 2014 şi apreciez că această nouă acciză nu este necesară având în vedere că România s-a aliniat la standardele UE privind impozitarea combustibililor folosiţi în transport conform Directivei 2003/96. Această nouă creştere de acciză la combustibil este doar o metodă a Guvernului Ponta de a strânge bani de la populaţie şi firme în vederea satisfacerii nevoilor electorale ale baronilor locali", afirmă preşedintele.

„Populaţia va fi singura categorie defavorizată, discriminată, în condiţiile în care creşterea economică de 3,5% din anul 2013 nu se face resimţită direct în nivelul de trai al românilor, ci rămâne momentan un rezultat statistic, doar pe hârtie. De asemenea, trebuie menţionat că din sumele estimate iniţial de Guvern că vor fi colectate prin compensările acordate de la bugetul de stat rezultă o acciză care va genera un venit mult diminuat, dar care, în schimb, va genera numeroase efecte negative la nivelul inflaţiei şi consumului", a declarat președintele Traian Băsescu.

Back To Top