Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

costel-horghidan 1Costel Horghidan și-a pierdut mandatul de consilier municipal, după ce consilierii locali ai PSD și PDL au votat, în ultima ședință a CL Ploiești, excluderea acestuia din forul legislativ ploieștean. Lui Horghidan i se retrăsese și sprijinul politic, acesta fiind exclus din PDL. Iată comunicatul de presă trimis de fostul consilier local:

„În calitatea avută de membru în Consiliul Local Municipal Ploiești, am fost de acord cu ajustarea tarifului practicat de Apa Nova, conform prevederilor contractuale și legale, motivul principal fiind acela că sumele încasate urmau să fie folosite pentru extinderea rețelei de apă și canalizare în cartierul Mitică Apostol. Proiectul respectiv de hotărâre nu a fost adoptat, dar pentru acest sprijin oferit ploieștenilor din respectiva zonă (și nu PSD-ului!), foștii mei colegi din PDL m-au exclus din partid!
Acum, cu sprijinul consilierilor PSD, acordat pedeliștilor, am fost exclus și din consiliul local!
Mă intreb: Respectivii consilieri pesediști, care au votat excluderea mea, nu mai sunt de acord cu extinderea rețelelor din Mitică Apostol sau prin propunerile mele (scăderea prețului gigacaloriei) deranjez interesele noii "alianțe" PSD-PDL?
Așa se face că, datorita ipocriziei și jocurilor politice ale "cooperativei" PSD-PDL, am fost sancționat pentru susținerea reală acordata ploieștenilor!
Cu stimă și respect, Costel Horghidan "Când mă privesc mă îngrozesc, când mă compar mă liniștesc!"

Back To Top