Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

voloseviciSenatorul ploieștean Andrei Volosevici îl critică dur pe primarul Ploieștiului, Iulian Bădescu, parlamentarul declarând că actuala administrație locală ploieșteană cheltuie într-un mod „nesăbuit" banul public. Volosevici afirmă, într-un comunicat trimis presei, că între prioritățile municipalității ar trebui să se regăsească proiectul de construcție a unor grădinițe noi, dar și de ecologizare a transportului în comun. Volosevici (PMP - Partidul Mișcarea Populară) dă și câteva exemple, vorbind despre proiecte noi de grădinițe în cartierul Mitică Apostol, la Grupul Şcolar Industrial "1 Mai" şi la Şcoala I.A. Bassarabescu.

Comunicatul integral:

Recent, Guvernul a stabilit, printr-o ordonanţă de urgenţă, ca din sumele obţinute din comercializarea certificatelor de emisii de gaze cu efect de seră să se poată finanţa, cu 22.315.000 lei (5.000.000 Euro), trecerea pe funcţionarea cu GPL a aproximativ 50 de autobuze ale TCE Ploieşti.

Continuarea ecologizării transportului public de persoane este benefică pentru oraşul nostru. Nu cred că ar mai surprinde pe nimeni că transformarea motoarelor ar urma să coste foarte mult (circa 100.000 Euro per autobuz!), în contextul în care este de notorietate faptul că în mandatul pesedistului Iulian Bădescu totul este foarte scump.
Pentru afaceri pe bani publici la preţuri suspect de mari, administraţia PSD poate găsi finanţare, dar nu sunt bani pentru consolidarea grădiniţei cu program prelungit de pe strada Poştei nr. 36 sau pentru noi grădiniţe (proiecte iniţiate încă din mandatul meu de primar) în cartierul Mitică Apostol, la Grupul Şcolar Industrial "1 Mai" şi la Şcoala I.A. Bassarabescu?
Aşa stând lucrurile, îi solicit public primarului Bădescu să finanţeze urgent aceste obiective din Ploieşti, să reia negocierile cu SC CONPET SA pentru amenajarea unei grădiniţe cu program prelungit în sediul societăţii situat pe Bulevardul Independenţei nr.7, precum şi să demareze negocierile cu Grupul Rompetrol – KazMunayGas pentru înfiinţarea tot a unei grădiniţe cu program prelungit, în imobilul din strada Romană, nr.98. Nu de alta, dar Rompetrol a beneficiat de Memorandumul încheiat cu Guvernul Ponta, prin care a fost "iertat" de o datorie de sute de milioane de dolari!
Copiii ploieştenilor ar avea de câştigat dacă actuala administraţie a oraşului nu ar mai cheltui nesăbuit banii publici. Problema este că şi primarul Bădescu ar trebui să gândească aşa!
Senator Andrei Volosevici
PMP Ploieşti

Back To Top