Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Florin popescuProcurorii cer ridicarea imunităţii deputatului Florin Popescu, fost preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa, acuzat de corupţie. Cererea parchetului privind arestarea preventivă a acestuia a ajuns la Parlament, care urmează să o analizeze.

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de Florin Popescu pentru folosirea influenţei sau autorităţii de către o persoană care deţine o funcţie de conducere într-un partid, în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite, potrivit unui comunicat transmis de DNA.

Deputatul Florin Popescu s-a prezentat miercuri la DNA, declarând că a fost chemat de procurori pentru a-i fi aduse la cunoştinţă acuzaţiile într-un dosar de corupţie.

În anul 2012, Florin Popescu, folosind influenţa şi autoritatea decurgând din funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene Dâmboviţa al unui partid politic, i-a cerut administratorului unor societăţi comerciale (denunţător în cauză) cantitatea de 60 sau 70 tone pui (grill), cu o valoare de peste 400.000 lei, pentru a o distribui cetăţenilor în scop electoral, în contextul campaniei electorale din luna iunie 2012.

Ieri seară, Florin Popescu a anunţat că îşi suspendă activitatea din Partidul Mişcarea Populară şi se retrage din lista de candidaţi ai PMP pentru Parlamentul European pentru a se pune la dispoziţia justiţiei, potrivit digi24.

Florin Popescu a fost membru PDL până în decembrie 2013, când a fost exclus din partid din cauza faptului că a participat la inaugurarea sediului Mişcarea Populară din Târgovişte. Acesta este unoscut ca un apropiat al Elenei Udrea.

Back To Top