Categorie: Politic

gabriela-anghelPPDD, filiala Prahova neagă presupusele "negocieri" cu PSD apărute în presa locală, potrivit unui comunicat remis presei din partea formaţiunii politice.

Iată comunicatul:

"PP-DD Prahova, în urma articolelor apărute în presă cu privire la începerea negocierilor în PP-DD şi PSD la nivel judeţean, precizează: În ceea ce priveşte colaborarea la nivelul judeţului Prahova, NU a avut loc nicio negociere şi nici nu va avea până când nu se vor stabili condiţiile eventualei alianţe la nivel naţional".

Ieri, vicepreşedintele PSD Prahova, Bogdan Toader, a declarat pentru observatorulph.ro că au fost demarate discuţiile cu reprezentanţi PP-DD pentru o colaborare la nivelul primăriilor.

Vă reamintim că, la nivel central, s-au pornit negocierile cu PPDD, din partea alianţei PSD-UNPR-PC. Victor Ponta şi Liviu Dragnea au avut miercuri, la Palatul Parlamentului, o primă rundă de negocieri cu conducerea PPDD, în care s-a decis încheierea unui protocol de colaborare între cele două partide, inclusiv la nivel guvernamental. Ponta nu a exclus ca partidul lui Dan Diaconescu să primească şi un post de ministru.

Citeşte şi PPDD ar putea intra la guvernare, anunță Ponta

Back To Top