Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Oficial, campania electorală debutează abia pe 1 octombrie. Neoficial, politicienii au început să încerce să câştige capital electoral chiar din ziua în care Guvernul a fixat data alegerilor pe 30 noiembrie. Mai nou a debutat perioada în care politicienii aruncă cu noroi unul în celălalt, iar cei cu ştate vechi se folosesc de orice mijloc pentru a câştiga puncte în ochii alegătorilor.

Abia şi-a anunţat candidatura la Camera Deputaţilor în Colegiul 4 Slănic şi a şi rămas şomer. I s-a întâmplat lui Cristian Apostol, cel care ocupa postul de director al Direcţiei Strategii, Marketing şi Cooperare Internaţională din cadrul Romsilva Bucureşti. „Imediat după ce am anunţat că voi candida pentru un loc în Camera Deputaţilor din partea PD-L, am fost schimbat din funcţie, fără nicio justificare. Probabil este vorba despre o înţelegere între PSD şi PNL, pentru că altfel nu îmi explic acest gest. Cred că s-a ţinut cont numai de opţiunea mea politică. Oricum, mecanismul schimbării mele din funcţie a fost unul impecabil”, a declarat democrat-liberalul. Cristian Apostol a mai spus că, din câte îşi poate da seama, se încearcă obţinerea demisiei sale, dar ne-a dat asigurări că acest lucru nu se va întâmpla. În plus, Apostol a primit şi o notificare prin care este anunţat că trebuie să părăsească locuinţa de serviciu în maxim cinci zile. În timp ce Apostol a fost schimbat din funcţie, în Prahova mai mulţi şefi de direcţii deconcentrate şi-ai anunţat candidaturile fără a avea vreo problemă. 

Campanie pe banii Consiliului Judeţean? 

Chiar dacă se bat cu pumnul în piept anunţînd că respectă regulile jocului, social-democraţii preferă campania... în spatele uşilor închise. Jurnalistul Iulian Bădescu, candidatul PD-L în Colegiul 2 Senat, l-a acuzat pe deputatul Marian Săniuţă, preşedintele PSD Prahova, că se foloseşte de Parcul Industrial Plopeni „pentru a-şi face imagine”. „Cristi Purice, directorul general al Parcului Industrial Plopeni, se foloseşte de angajaţii săi pentru a-i face popagandă preşedintelui PSD, Marian Săniuţă. Purice a fost consilier al lui Săniuţă în perioada în care acesta era ministru de Interne, iar acum împărte materiale politice şi organizează adunări electorale în timpul programului de lucru”, a afirmat Bădescu. „Parcul Industrial Plopeni este o societate aflată în subordinea Consiliului Judeţean Prahova. Marian Săniuţă se foloseşte de angajaţii acesteia, care sunt plătiţi din bani publici, pentru a împărţi materiale ce conţin în mod explicit îndemnul de a-l vota”, a mai spus democrat-liberalul. Deputatul Marian Săniuţă, preşedintele PSD Prahova, s-a apărat susţinând că acuzaţiile lui Iulian Bădescu sunt „simple închipuiri”.

 

Back To Top