Categorie: Politic

rosca botez tanasica oprea pnl ploiestiMircea Roșca, președintele PNL Prahova, a anunțat joi, într-o conferință de presă, înscrierea cunoscutului chirurg ploieștean Dan Oprea în rândurile liberalilor.

Doctorul Dan Oprea a dat o lecție de conduită politicienilor prezenți, recunoscând, cu sinceritate, că nu se pricepe la politică, dar că vrea să facă bine sistemului sanitar românesc.

„Vă rog să îmi scuzați lipsa de modestie, dar eu am unde să mă întorc și să muncesc, consider că sunt un profesionist în ceea ce fac. Cred că mă pricep și, prin experiența proprie, pot să fac bine sistemului sanitar", a declarat Oprea în cadrul conferinței de presă.

Dan Oprea face parte din Biroul Municipal interimar PNL Ploiești anunțat de Mircea Roșca în cadrul conferinței de presă.

„Îmi face o deosebită bucurie și plăcere și îi mulțumesc pe această cale că a acceptat invitația noastră domnului doctor chirurg general... chirurgie generală, domnului Dan Oprea”, a declarat președintele PNL Prahova la prezentarea noului membru de partid.

 

Back To Top