Categorie: Politic

IMG 2937 dppGabriel Oprea, președintele UNPR, s-a aflat pe 26 iulie la Sinaia, la reuniunea zonală a UNPR, pe regiunile III Sud-Muntenia, VII Centru şi V Vest. Scopul întâlnirii a fost susținerea lui Victor Ponta la alegerile prezidențiale, pentru care UNPR s-a angajat să strângă 1 milion de semnături, la nivel național.

În cadrul întâlnirii, organizaţiile UNPR din regiunile amintite, în prezenţa conducerii centrale, au adoptat o rezoluţie privind soliditatea proiectului alianţei de guvernare PSD – UNPR şi susţinerea lui Victor Ponta la alegerile prezidenţiale.

Gabriel Oprea a declarat că obiectivul stategic al UNPR, pe termen scurt și mediu, este câştigarea preşedinţiei de către Victor Ponta, precizând că formaţiunea pe care o conduce îşi propune să strângă un milion de semnături în acest sens. Viceprim-ministrul Gabriel Oprea a anunţat și de această dată că Victor Ponta este singurul candidat pe care UNPR îl va susține pentru președinția României și că Ponta "are obligația să ajungă președintele României."

„Ne exprimăm încă o dată cu responsabilitate susţinerea deplină şi necondiţionată a candidaturii la preşedinţia României a preşedintelui PSD Victor Ponta, pe care îl considerăm un adevărat viitor președinte. Organizaţiile UNPR din cele trei regiuni participă la acţiunea de strângere a celor peste 1.000.000 de semnături, angajament la nivel naţional, şi vor strânge peste 400.000 de semnături", se arată în rezoluţia adoptată astăzi.

 

Back To Top