Categorie: Politic

eugen davidFuziunea dintre PNL şi PDL se pare că îi avantajează pe UNPR-iștii prahoveni. Doar în această săptămână și-au anunțat trecerea la UNPR doi consilieri județeni (PDL și PNL), un viceprimar (PNL) și doi consilieriri locali (PNL).

Se pare că liderii formațiunilor politice PNL şi PDL nu au luat în calcul faptul că fuziunea lor va da liber la plecări din cele două formațiuni politice şi vor avantaja, astfel, alte partide.

UNPR Prahova anunță, tot printr-un comunicat de presă semnat de președintele organizației județene a partidului, trecerea primarului din Florești, fost membru PNL, în Asociația UNPR.

Potrivit comunicatului, și de această dată, motivul principal al gestului făcut de edil este dezacordul față de fuziunea dintre PDL și PNL.

Plecarea primarului Floreștiului din PNL era, oarecum, inevitabilă, după ce soţia sa, consilierul judeţean Simona David şi-a anunţat trecerea, în urmă cu doar două zile, în același partid.

Eugen David este la al treilea mandat de primar al comunei Floreşti, ultimele două mandate câştigându-le cu peste 90% din voturile alegătorilor din comună.

Iată comunicatul UNPR

Luând act de fuziunea PDL cu PNL, în conformitate cu statutul aleşilor locali, primarul comunei Floreşti, David Eugen, exprimându-si dezacordul public faţă de aceasta, s-a înscris în Asociaţia UNPR .

Daniel Niculae
Preşedinte UNPR Prahova,
Coordonator UNPR Regiunea III Sud Muntenia

Citește și: Trei aleși locali din Prahova au trecut la UNPR

Consilierii județeni Radu Ionescu și Simona David s-au înscris în UNPR / Motivul: Dezacordul față de fuziunea PDL-PNL

Back To Top