Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

ciprian statescuO amenințare serioasă pentru PDL Prahova se pare că este UNPR-ul lui Gabriel Oprea. Încă un primar important din PDL și-a anunțat înscrierea în Asociația UNPR. Este vorba de primarul din Băicoi, Ciprian Stănescu. 

Este cel de-al treilea primar PDL care alege barca UNPR-iștilor, după primarul din Cărbunești și cel din Sângeru, detalii AICI.

Ciprian Stănescu se află la al doilea mandat, câştigând detaşat alegerile din 2012 în fața adversarilor. Primarul din Băicoi este considerat unul dintre liderii politici influenţi ai zonei. Înscrierea acestuia în Asociaţia UNPR înseamnă o lovitură grea pentru PDL-ul condus de Roberta Anastase, Băicoiul fiind al treilea oraş ca număr de locuitori după municipiile Ploieşti şi Câmpina.

Alaltăieri, președintele Consiliului Județean Prahova anunța destructurarea grupului PDL și din Consiliul Judetean, spunând că, după fuziunea PDL-PNL, fiecare consilier, care nu este de acord cu acest lucru, este liber să se înscrie în ce partid vrea, detalii AICI.

După declarația președintelui Consiliului Județean Prahova, replica președintei PDL Prahova, Roberta Anastase, nu a întârziat: 

"Domnul Cosma mai este încă preşedintele Consiliului Judeţean Prahova? Nu este suspendat din funcţie, dat fiind faptul că este cercetat penal?! Nimic nu s-a schimbat în comportamentul domnului Cosma. Foloseşte metodele comuniste pentru a ameninţa oamenii că vor fi daţi afară de la serviciu, ei sau membri ai familiilor acestora. Face acest lucru numai pentru a mai continua să fure de la Consiliul Judeţean Prahova, aşa cum au probat deja organele de anchetă", a spus Roberta Anastase pentru phon.ro.

Vă reamintim că în doar două săptămâni, doi consilieri judeţeni, doi primari şi mai mulţi consilieri locali ai PDL Prahova şi-au anunţat înscrierea în această Asociaţie.

Back To Top