Categorie: Politic

gabriela-anghelConducerea PP-DD Prahova a solicitat excluderea din partid a unui număr de şapte consilieri din judeţ, plus a unui reprezentant din Consiliul de Administraţie. 

Biroului Permanent Judeţean a decis, totodată, să dea avertismente pentru 29 de consilieri locali şi judeţeni.

Preşedintele PP-DD Prahova, deputatul Gabriela Anghel, a precizat că măsurile au fost luate în funcţie de activitatea colegilor, existând şi mai mulţi membri ai formaţiunii care au fost „felicitaţi şi recompensaţi".

Așteptăm, cu interes, ca reprezentanții PPDD Prahova să menționeze numele celor 7 consilieri excluși, plus, în ce constă "recompensele" membrilor de partid "performanți".

Iată comunicatul PP-DD:

În urma şedinţei Biroului Permanent Judeţean al PP-DD Prahova, în care s-au analizat atât performanţele consilierilor şi membrilor ce deţin funcţii în diverse Consilii de Administraţie, cât şi performanţele întregii organizaţii la ultimele alegeri, forul de conducere judeţeană a partidului a hotărât măsurile ce se impuneau.
Analiza activitaţii consilierilor a fost amănunţită, bazată pe rezultate concrete şi rapoarte de activitate şi a vizat două aspecte:
 - modul în care aceştia şi-au desfăşurat activitatea în cadrul consiliilor locale,
 - modul în care aceştia au dus la îndeplinire sarcinile încredinţate de către partid.

Astfel, pentru cei a căror activitate nu s-a dovedit performantă, BPJ a hotărât sancţiuni după cum urmează:

- avertisment pentru 29 de consilieri locali şi judeţeni,
- excludere pentru şapte consilieri şi un membru CA.
Şi pentru că analiza a reliefat şi organizaţii cu rezultate bune şi foarte bune, cei îndreptăţiţi au fost felicitaţi şi recompensaţi.

Back To Top