Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

turcan pdlDeputata PDL Raluca Turcan a declarat că ACL va depune, marți, 16 septembrie, la Camera Deputaților, o moțiune simplă cu titlul "PSD amanetează educația pentru a achiziționa voturi", în care solicită demisia ministrului Educației și retragerea Ordonanței de Urgență 49/2014.

"ACL consideră incalificabil modul în care PSD gestionează învățământul românesc și a decis să depună marți moțiunea simplă "PSD amanetează educația pentru a achiziționa voturi". Ponta este într-un mod cinic și trist potențial candidat pentru Cartea Recordurilor. PSD a răsturnat valorile în educația românească și le spune cu cinism elevilor de clasa întâi și a doua că dacă nu ai carte, ai parte. La fel le spune cu dispreț celor care termină liceul că înveți, nu înveți, tot te alegi cu o diplomă", a spus Turcan luni într-o conferință de presă.

Aceasta a adăugat că moțiunea simplă este centrată pe Ordonanța de Urgență 49/2014, care "răstoarnă sistemul și așa fragil al valorilor de performanță și de calitate din educație". În opinia democrat-liberalei, prin această ordonanță învățământul se politizează excesiv atât la nivel preuniversitar, cât și la nivel universitar.

AGERPRES

Back To Top