Categorie: Politic

primaria iordacheanuTraseismul politic se poartă și în sens invers. Potrivit unor surse politice, viceprimarul de la Iordăcheanu, Vasile Tănase, a părăsit barca puterii și a trecut în opoziție. Mai exact, acesta a părăsit UNPR și s-a întors la PNL, acolo de unde a plecat în urmă cu patru ani.

Contactat telefonic de jurnalistii de la actualitateaprahoveana.ro, acesta a confirmat faptul că a părăsit UNPR și s-a înscris la PNL, motivul invocat pentru gestul său fiind nerespectarea protocolului de alianță din partea primarului comunei Iordăcheanu, de la PSD.

"M-am înscris în PNL din data de 3 octombrie 2014. Motivul pincipal pentru gestul meu îl reprezintă nerespectarea protocolului de alianță, dintre PSD și UNPR, din partea primarului comunei Iordăcheanu.

Vasile Tănase se află la al treilea mandat de consilier local, primele două fiind obținute pe listele PNL, iar ultimul pe listele UNPR-ului, poziție din care a fost ales viceprimar.

În momentul de faţă, componenţa Consiliului Local Iordăcheanu este formată din trei consilieri PSD, doi PP-DD, opt ACL (PDL - PNL) şi doi UNPR.

Back To Top