Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

marius finichiuLiberalii (vechiul PNL) rămân același grup multicolor, aproape vesel, întotdeauna plin de surprize, după cum ne-a obișnuit partidul de-a lungul istoriei sale: aseară, într-o ședință de partid, Marius Fenichiu, secretarul general adjunct al noului PNL a fost demis de către copreședintele organizației, doctorul Ion Luchian, în locul lui Finichiu fiind numit în funcție, potrivit jurnaliștilor phon.ro deputatul Nicolae Alexandri, revenit în organizația liberală, după un ocol pe la Partidul Liberal Reformator al lui Tăriceanu.

Fenichiu a reacționat pe pagina personală de Facebook, numindu-l pe Alexandri „traseist" și anunțând, totodată, că intenționează să candideze, în 2016, la Primăria Ploiești.

Iată postarea lui Marius Fenichiu pe pagina personală de Facebook:

„În ședința de ieri a Biroului Permanent Teritorial, copreședintele PNL Prahova, Ion Luchian, m-a demis din funcția de secretar general adjunct al PNL Prahova. Decizia domniei sale are la bază opțiunea mea de a nu fi de acord cu venirea unor parlamentari traseiști în filiala PNL Prahova. În speță, este vorba despre domnul deputat Nicolae Alexandri, pentru a cărui revenire în Partidul Național Liberal m-am opus. Rămân consecvent principiilor mele, în ceea ce privește traseismul politic, și îi asigur pe membrii PNL Prahova că vor avea în mine un partener imuabil.

Totodată, în ședința de ieri mi-am anunțat intenția de a candida în 2016 la funcția de primar al Municipiului Ploiești. Mai multe detalii veți afla în curând.
Vicepreședinte PNL Prahova,
Ion-Marius Fenichiu"

Back To Top