Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

popa constantinUniți în cuget și simțiri, toți consilierii consilierii ploieșteni prezenţi joi la şedinţa CL au votat ca alesul PSD Constantin Popa să cumpere, în rate, terenul situat în zona centrală a oraşului (strada Ana Ipătescu) la preţul de 77 euro/mp.

Este vorba de 580 de metri pătrați de teren pe care consilierul municipal Popa îi va plăti în rate, după mai multe tentative eșuate, de-a lungul timpul, de a băga pe ordinea de zi un asemenea proiect în ședințele CL Ploiești. Joi 23 aprilie 2015, alesul tuturor ploieștenilor și-a văzut visul împlinit.

Colegul Mihai Nicolae - observatorulph.ro - dezvăluie, într-un articol, faptul că Popa a dat în judecată primăria pentru a obţine pământul şi a pierdut la primul termen. „Şi în contextul în care, cel mai probabil speriaţi de faptul că primăria va câştiga şi în a doua instanţă, context în care va fi aproape imposibil de înstrăinat pământul către doritorul său, colegii din consiliu ai domnului Popa îi propun să-i ofere terenul cu plata în rate!!! Şi nu numai atât, super-oferta continuă: cu plata în rate şi la un preţ care pute rău de tot a mânărie cu evaluări oportune pentru cumpărător.

Consiliul îi propune consilierului Popa să cumpere terenul pe care se află în lititgiu cu primăria - litigiu câştigat de primărie în primă instanţă!!! – în rate şi la un tarif/mp care sfidează logica oricărui agent imobiliar pe care l-am consultat pentru o evaluare corectă”.
Dezvăluirea din observatorulph.ro AICI

Back To Top