Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

semcu pnlDacă v-aţi aflat, ca şi mine, alături de fraierii care, în 16 noiembrie 2014, nu au votat de dragul vreunuia, ci din dorinţa de schimbare, de dragoste de ţară, şi alte chestiuni patetice de genul ăsta, după lecturarea prezentei informaţii vi se va ridica, pe la creştet, un mare semn de întrebare şi veţi constata, ca şi mine, că suntem nişte proşti, vorba derbedeului de Vîntu:

Adrian Semcu, lider liberal prahovean, proprietar de pensiune agro-turistică (Feteasca Neagră – Valea Călugărească), latifundiar, fost vicepreşedinte al CJ Prahova, fost preşedinte al PNL Prahova, fost deputat, fost tot timpul câte ceva, actual acuzat într-un dosar penal, a câştigat concursul pentru postul de mare şef la Hidro Prahova.

Ştiţi – Hidro este societatea asta devalizată, de atâţia ani încoace, de nenorociţii din politică. Aici a venit la lins caşcaval inclusiv cumnatul domnului Ponta (Herţanu – proaspăt cercetat în stare de libertate), însă şi clienţi din celelalte partide.

Dacă îmi amintesc bine, Semcu a mai avut treabă cu apa... Continuarea pe punctulpeignat.ro

Back To Top