Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

/home/actualis/public_html/templates/ja_flix/local/html/com_content/article/default.php on line 43
no-fullimage" itemscope itemtype="https://schema.org/Article">
Categorie: Politic

voloseviciPartidul Național Liberal, filiala Prahova, găzduiește joi, 7 mai 2015, o dezbatere, cu tema "Vrem un nou spital de pediatrie în Ploiești". Evenimentul se va desfășura la sala de 200 de locuri a Palatului Administrativ, începând cu ora 13:00.
La dezbaterea publică inițiată de grupul consilierilor PNL Ploiești vor fi invitați atât factorii administrativi și politici ai județului, indiferent de formațiunea din care provin, cât și cadre medicale interesate de acest subiect.

„Pornind de la ideea că exista în acest moment certitudinea că toata lumea își dorește o nouă locație care să deservească un spital de pediatrie pentru județul nostru, reprezentanții PNL propun o analiză pentru ca acesta să fie construit într-o altă locație decât cea prevazută în proiectul inițial, cu costuri mult mai mici și cu certitudinea că poate primi avizele necesare pentru desfășurarea unei activități menite să sporească grija față de sănătatea copiilor noștri", se anunță în comunicatul de presă care anunță evenimentul.

„Astăzi am avut deosebita plăcere să constat că, în urma discuțiilor pe care le-am avut cu colegii din PNL (parlamentari, consilieri județeni, consilieri locali), inițiativa de a avea o dezbatere serioasă pe tema unui nou spital de pediatrie din Ploiești să fie acceptată și demarată, astfel încât să discutăm cu toți factorii politici și administrativi din județ, la acest eveniment urmând să facem o analiză, sper eu, corectă, dincolo de barierele impuse de regulile partidelor, în urma căreia să ieșim în fața opiniei publice cu un punct de vedere comun", a declarat senatorul Andrei Volosevici pe pagina personală de Facebook.

Back To Top