Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

workshop tnlTineretul Național Liberal Prahova a organizat în perioada 3 aprilie – 11 mai workshopuri gratuite cu tema "Provocările unui discurs public". Cursurile au fost destinate atât tinerilor liberali, cât și celor neafiliați politic. Participanții au învățat cum să gestioneze emoțiile în cadrul unui discurs public, și-au însușit noțiuni despre limbajul non-verbal, pregătirea discursului, focus și alte informații legate de vorbitul în public.

Bianca Bora, președintele TNL Prahova, scrie pe blogul său:

bianca bora tnl"Am inițiat acest proiect, în primul rând din dorința de a demonstra tinerilor prahoveni că politica nu înseamnă doar scandal, corupție și incompetență. A venit vremea să depășim prejudecățile legate de toate etichetele pe care un "politician" le îmbracă în ochii opiniei publice, fiindcă e o capcană periculoasă în care fiecare dintre noi a căzut la un moment dat. Apoi, am organizat aceste cursuri deoarece România are nevoie de tineri pregătiți, iar acest lucru poate fi posibil doar dacă ne reîntoarcem la profesionalism, formare continuă, seriozitate și muncă susținută. Voi fi alături de toți tinerii care vor să se implice alături de mine în multele proiecte pe care le voi demara. Noi, tinerii, trebuie să creștem și să ne dezvoltăm armonios, de aceea consider că acest proiect de "Public Speaking", la care au participat peste 100 de tineri, e un prim pas spre o "politică altfel". Trebuie ca schimbarea să înceapă cu fiecare dintre noi și nu am de gând să abdic vreodată de la acest crez!" Sursa: www.biancabora.wordpress.com

Back To Top