Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

voloseviciSenatorul Andrei Volosevici enumeră, pe pagina personală Facebook, un număr de zece consilieri municipali și județeni care își pot pierde oricând mandatul, în baza legii 115/2015. În cazul pierderii calității de membru al partidului politic pe a cărei listă a fost ales, dacă partidul politic face sesizare către Prefectură, în termen de 30 de zile, așa cum prevede legea, prefectul constată, prin ordin, încetarea mandatului respectivului și declară vacant locul consilierului local sau județean.

Iată postarea lui Andrei Volosevici

Ati auzit de legea 115/2015?
Legea nr. 115/2015 pentru alegerea autoritatilor administratiei publice locale, pentru modificarea Legii administratiei publice locale nr. 215/2001, precum si pentru modificarea si completarea Legii nr. 393/2004 privind Statutul alesilor locali a fost publicata in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 349 din 20 mai 2015.
Conform prevederilor acestei legi, stipulate la art. 139, "in cazul pierderii calitatii de membru al partidului politic sau al organizatiei minoritatilor nationale pe a carei lista a fost ales, in termen de 30 de zile de la data sesizarii partidului politic sau a organizatiei cetatenilor apartinand minoritatilor nationale pe a carei lista consilierul local sau consilierul judetean a fost ales, prefectul constata, prin ordin, incetarea mandatului consilierului local sau judetean inainte de expirarea duratei normale a acestuia si declara vacant locul consilierului local sau judetean."
Pe cale de consecinta, printre consilierii care se afla in situatia de a-si pierde mandatul , in varianta in care formatiunile politice pe listele carora au fost alesi vor decide acest lucru, se regasesc:
din Consiliul Local Ploiesti: TEODORESCU IULIAN LIVIU, MATEESCU RADU VALENTIN, STANCIU MARILENA, SOCOLEANU MARCEL RADU;
din Consiliul Judetean Prahova: RADU IONESCU, DAVID SIMONA, DOSARU ELENA IULIANA, PINTOIU TOMA, PATRASCU VASILE, NITA CATALIN RAZVAN
Opinii???

Sursa - Facebook Andrei Volosevici

Back To Top