Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

daniel niculae radu ionescu raule petrescuPrezent într-o conferință de presă la Ploiești, președintele UNPR Prahova, Daniel Niculae a dezvăluit câteva dintre direcțiile pe care partidul dorește să le implementeze pentru următorii cinci ani. Potrivit liderului UNPR Prahova, partidul va elabora în cursul acestui an un Plan Politic Național care va constitui baza pentru inițiativele legislative și guvernamentale asumate în următorii ani.

Planul Politic Național al UNPR va include câteva direcții prioritare care pleacă de la ideea de „interes național și de la ideea de naționalism pozitiv și constructiv".

„Pe data de 1 mai s-au sărbătorit cinci ani de la înființarea UNPR. În Biroul Politic Național de luni am creionat câteva puncte pe care le vom susține mai departe în actuala coaliție de guvernare pentru proiectul politic al UNPR pentru următorii cinci ani. Cu ocazia asta, putem să răspundem și celor care au speculat în ultima vreme asupra unei eventuale fuziuni cu PSD.

UNPR este și va rămâne partid de sine stătător, suntem parteneri pentru guvernarea actuală și vom milita pentru proiectul politic din următorii cinci ani în ceea ce privește dezvoltarea UNPR în interesul național", a declarat Daniel Niculae, președintele UNPR Prahova.
.
„Ne-am asumat șase teme mari, în domeniul Educației, Sanitar, Economic, al Mediului, al Apărării și Agricultura" a explicat Daniel Niculae.

Declarația președintelui UNPR, Gabriel Oprea, în care explică liniile mari ale Planului Politic Național ce va fi promovat de partid

„Educația – în domeniul Educației, interesul național înseamnă ridicarea nivelului mediu de pregătire la nivelul școlilor generale și al liceelor. Înseamnă salarii mai mari pentru profesori, dar înseamnă și mai multă muncă din partea acestora. Nu putem păstra nici salariile de acum, dar nici practica actuală în ceea ce privește respectarea normei didactice.
Profesorul trebuie să fie plătit bine pentru 40 de ore pe săptămână, dar aceste ore trebuie să fie reale și nu doar pe hârtie.
În domeniul SANITAR, interesul sanitar înseamnă să oprim exodul personalului medical și să găsim mijloace de a-i convinge pe specialiști să lucreze în spitalele din România și să le asigurăm, bineînțeles, salarii pe măsura muncii lor. Nu este normal ca România să plătească facultatea pentru medici, iar aceștia, imediat după terminarea studiilor să plece în altă țară.

În domeniul ECONOMIC interesul național înseamnă să avem mai multe companii care produc în România, care adaugă valoare acestor resurse pe care le avem în țară și pe care le exprotăm uneori prea ușor și prea ieftin. UNPR vrea ca România să își limiteze exportul de materie primă și să încurajeze exprortul de produse finite.
În domeniul MEDIULUI interesul național înseamnă să nu permite în țara noastră ceea ce alții nu permit la ei în țară. Susțin că amenzile pentru nerespectarea cerințelor de mediu să fie printre cele mai mari din Europa și să fie cu totul descurajante pentru marile companii.

În domeniul APĂRĂRII susținem creșterea rapidă a bugetului apărării pentru cheltuieli de înzestrare.
AGRICULTURA României poate și trebuie să fie a românilor. Acest lucru înseamnă ca românii să producă și să consume produse agricole românești. Avem cel mai fertil pământ din Europa și fermieri gospodari.
Nu trebuie să mai importăm alimentele ce pot di produse de agricultorii români. Aceștia pot vinde mai mult și cu folos pentru ei dar și pentru țară.

Acestea sunt câteva din direcțiile pe care UNPR dorește să și le asume pe următorii cinci ani. Până la finalul anului, vom elabora și detalia aceste direcții astfel încât Planul Politic Național să devină un document de referință pentru toate deciziile pe cafre le vom lua ca partid.

Vreau să subliniez încă odată că UNPR a intrat într-o nouă etapă de creștere și vrem ca acest lucru să fie vizibil pentru toți românii. Ne păstrăm principiile, ne păstrăm orientarea spre interesul național și ne păstrăm atitudinea corectă față de parteneri. UNPR a ajuns la maturitatea necesară pentru a propune proiecte mari pentru România și vrem să avem astfel de proiecte pe zonele de importanță națională.

În încheiere, pentru că știu că mereu apar speculații și zvonuri, vreau să precizez încă odată că UNPR este parte a actualei majorități guvernamentale, este și rămâne parte dintr-un guvern bun pentru România, îl susținem pe premierul Victor Ponta și păstrăm parteneriatul corect cu președintele României, Klaus Iohannis", se afirmă într-o declarație politică semnată de președintele UNPR, Gabriel Oprea.

Back To Top