Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

apostolache geoanaMihai Apostolache s-a înscris în Partidul Social Românesc. Anunțul a fost făcut la Ploiești, în cadrul unei conferințe de presă la care, alături de Apostolache și de senatorul Dan Ioniță, a participat președintele PSRO, Mircea Geoană.

La 18 ani am intrat în politică, iar acum, după 18 ani de politică, am decis să mă alătur unui proiect politic nou inițiat de președintele Mircea Geoană, alături de care am lucrat foarte mult timp în perioada în care dumnealui era președintele Partidului Social Democrat.

După congresul din 2010, congres care a adus o schimbare de optică în PSD, am părăsit Partidul Social Democrat, știindu-se foarte bine că am făcut parte din echipa președintelui Geoană – iată că a venit momentul să accept invitația domnului președinte și a colegilor de a intra într-un nou proiect politic. Am încredere în acest proiect politic, chiar dacă este la început de drum.

Sunt un om care am construit până acum – mi-am construit o familie, mi-am construit o carieră profesională, am acumulat și o anumită experiență politică care să îmi permită să pun și eu, la rândul meu, umărul la construcția acestui nou partid absolut necesar pe scena politică românească, având în vedere că în zona de dreapta este un partid foarte puternic, este nevoie și de o întărire și a părții stângi a eșicherului politic românesc, și cred că Partidul Social Românesc răspunde acestei nevoi de consolidare a stângii românești, cea care este ancorată în valorile europene.

De aceea am luat această decizie – pentru a întări rândurile PSRO, cu minima mea experiență politică, astfel încât românii și prahovenii să aibă o alternativă serioasă pe partea stângă a eșicherului politic", a declarat Mihai Apostolache.

Mihai Apostolache este lector universitar doctor în cadrul Universității de Petrol și Gaze Ploiești, ocupând și funcția de director al Centrului de Studii şi Cercetări Juridice şi Socio-Administrative din cadrul acestei instituții de învățământ superior.

Relația de prietenie dintre Mircea Geoană și Apostolache a fost menționată, de curând, în presă, odată cu semnarea unui protocol de colaborare între Institutul Aspen România, unde Geoană este președinte, și UPG Ploiești.
La momentul respectiv, Mircea Geoană a declarat că încheierea protocolului de colaborare între Institutul Aspen şi Universitatea Petrol-Gaze din Ploieşti a fost posibilă datorită legăturii făcute între cele două entităţi de către Mihai Apostolache. Detalii AICI.

.be" target="_self">VIDEO DECLARAȚIE Mihai Apostolache

{avsplayer videoid=74 width=690 height=400}

Back To Top