Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

/home/actualis/public_html/templates/ja_flix/local/html/com_content/article/default.php on line 43
no-fullimage" itemscope itemtype="https://schema.org/Article">
Categorie: Politic

unpr daniel niculaeLiderul UNPR Prahova, Daniel Niculae, a dat asigurări că formațiunea din care face parte nu va fi părtașă la o eventuală tentativă de modificare „pe sub preș" a Codului Penal, spunând că UNPR poate lua decizia de a se despărți de partenerii de coaliție dacă aceștia inițiază un astfel de demers.

„UNPR susține statul de drept, iar orice modificare care nu implică o dezbatere publică, care nu implică toți actorii care au un cuvânt de spus, la orice încercare de a se modifica pe sub preș, UNPR va avea o reacție imediată și categorică. Nu cred că este o chestiune negociabilă din partea UNPR. Subscriu la ce a spus președintele Gabriel Oprea: atâta timp cât nu sunt implicați toți factorii decidenți pe orice amendare a Codului Penal și nu există o poziție oficială în acest sens nu se va face acest lucru, colegii de coaliție ne pot pierde ca parteneri de guvernare. Nu este o chestiune de negociat", a declarat Daniel Niculae, președintele UNPR Prahova, într-o conferință de presă susținută la Ploiești.

„Noi, în UNPR, am militat întotdeauna pentru întărirea Justiției. Există doi piloni - interesul național și statul român, milităm într-adevăr pentru întărirea statului român. Președintele Gabriel Oprea a transmis un mesaj clar partenerilor de coaliție: dacă se lucrează, de exemplu, la Codul Penal, unii pe furiș, și vor să-l modifice, sau se dorește un atac asupra statului român, pe noi ne pierd de parteneri", a declarat Daniel Niculae.

Back To Top