Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

psd iataganeAlegerile din PSD Ploiești se vor organiza la toamnă, această hotărâre fiind luată de conducerea centrală a partidului. Organizația municipală a acestui partid resimte puternicele lovituri de imagine cauzate de dosarele din Justiție.

Fostul primar al Ploieștiului, Iulian Bădescu, arestat într-un dosar de corupție, a fost înlocuit de la conducerea PSD Ploiești, funcția fiind ocupată, în prezent, de către deputatul Ion Eparu, care asigură interimatul.

Presa locală a publicat joi o informație potrivit căreia Eparu, unul dintre politicienii care și-au anunțat, deja, dorința de a candida la șefia organizației ploieștene, s-ar fi răzgândit, hotărând să nu mai candideze. Eparu a negat, pentru observatorulph.ro, acest zvon, vorbind despre niște „acțiuni dirijate". Eparu nu a dat mai multe amănunte, preferând să își reafirma dorința de a candida. „Am fost plecat câteva zile în concediu. Nici vorbă că nu aș candida, este o acțiune dirijată", a declarat Ion Eparu.

Sebastian Ignat

Back To Top