Categorie: Politic

psd iataganeTSD Prahova își arată susținerea, la viitoarele alegeri pentru președinția organizației județene a partidului, pentru „un primar". Potrivit unui comunicat trimis presei, tineretul social-democrat consideră „oportună" susținerea unui edil pentru cea mai înaltă funcție din partid. În acest moment există doi candidați la viitoarele alegeri pentru șefia organizației PSD Prahova: Senatorul Daniel Savu și primarul comunei Cornu, Cornel Nanu. Principalul argument prezentat în documentul trimis presei este acela că un primar cunoaște cel mai bine problematica administrativă, reușind cel mai bine să „păstreze contactul cu cetățenii și problemele lor”.

Comunicatul TSD Prahova

TSD sustine idea edililor social-democrati privind alegerea unui primar in fruntea PSD Prahova
Tinerii social-democrati din Prahova considera oportuna propunerea si sustinerea unui edil la cea mai inalta functie din partid. Alegerile pentru structurile judetene din PSD Prahova vor avea loc in aceasta toamna si tot mai multi primari ai PSD vor ca viitorul presedinte sa fie din randurile lor.

Desi TSD dorea sa faca o propunere proprie pentru sefia PSD Prahova, in situatia in care tot mai multe organizatii vor dori sustinerea unui primar pentru functia de presedinte, atunci si tinerii vor vota un primar. TSD Prahova va sustine un astfel de candidat la functia de presedinte al PSD Prahova din mai multe motive:

un primar cunoaste cel mai bine atat problematica administrativa, cat si pe cea politica, imbinarea acestora fiind in acest moment solutia pentru sefia organizatiei judetene. De asemenea, se incearca, in acest fel, mentinerea contactului permanent cu cetatenii si problemele lor.

Tinerii care activeaza in structurile de conducere la nivel comunal, orasenesc sau municipal vor "pune umarul", alaturi de o astfel de echipa, la organizarea alegerilor locale si generale din 2016 si la toate proiectele viitoare ale PSD.

Biroul de presa TSD Prahova – 15 iulie 2015

Back To Top