Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

daniel-savuScandalul din PSD este adus, încă o dată, în spațiul public, printr-un schimb dur de replici între senatorul Daniel Savu și afaceristul Răzvan Alexe.

„Prefer să mă concentrez pe bătălia politică internă din Prahova, unde mi-am anunţat deja candidatura la funcţia de preşedinte al Organizaţiei judeţene la Conferinţa de alegeri care va avea loc în această toamnă. Voi participa la această confruntare indiferent cine se mai înscrie, chiar dacă îi voi avea drept contracandidaţi pe Răzvan Alexe sau vreun procuror", scrie senatorul Daniel Savu într-o postare pe blogul personal.

În replică, Alexe a declarat pentru jurnaliștii portalului incomod.ph că Daniel Savu şi-a câştigat mandatul de senator cu mici şi tigăi şi că acesta i-a cerut în campania din 2008 pentru Primăria Ploieşti bani şi voturi de la cetăţenii de etnie romă. Alexe l-a invitat pe senator să spună public cu ce om de afaceri şi-a petrecut vacanţa la un hotel de lux din Turcia şi dacă acesta i-a plătit biletul. „Mă așteptam ca Savu, după ce i-a cărat geanta lui Mircea Cosma 15 ani, să învețe măcar să fie mai bun, mai obiectiv și preocupat de interesul național (...) Savu și-a câștigat postul de senator cu mici și tigăi", a declarat Alexe.

razvan alexeDupă declarația lui Răzvan Alexe (foto 2) dată jurnaliștilor incomod.ph, senatorul Daniel Savu a revenit cu o nouă postare pe blog care se dorește a fi un răspuns la acuzațiile lui Alexe:

„Referirea pe care am făcut-o la "un procuror", ca şi posibil contracandidat la conducerea PSD Prahova, era de fapt o extindere a dezbaterii publice referitoare la faptul că se încearcă înlăturarea din funcţie a premierului Victor Ponta, prin intermediul unui procuror DNA. Dacă vreţi, am fost practic solidar cu premierul!

După numai o zi de la instalarea lui Mircea Cosma în funcţia de preşedinte al PSD Prahova, Răzvan Alexe reacţionează din plin control judiciar, prin declaraţii publice care îndeplinesc elementele constitutive ale mai multor infracţiuni penale: şantaj (ameninţarea cu darea în vileag), hărţuire, etc, îndreptate împotriva unui senator al României. Ca şi cum după o perioadă îndelungată de arest şi control judiciar, în care a fost „stors ca o lămâie" să facă denunţuri care să îi uşureze pedeapsa, tot ar mai avea ceva de spus şi referitor la senatorul Daniel Savu.

Dacă ar fi fost ceva adevărat, de ce nu a spus-o până acum, ca să îşi uşureze şi mai tare pedeapsa. Aberaţiile sunt însă atât de mari şi lipsite de orice fel de probă, încât mai mulţi avocaţi penalişti m-au sunat să formulăm o plângere. Am să reflectez dacă este necesar să depun o plângere penală care să îi agraveze situaţia juridică, numai pentru că încearcă să influenţeze actuala luptă politică din PSD Prahova.
L-am întâlnit pe Răzvan Alexe doar de câteva ori, când s-a prezentat drept director de campanie al domnului Mircea Cosma şi nu am stat niciodată de vorbă între patru ochi. În schimb, am scris de-a lungul timpului pe acest blog multe postări despre interlopii din România, apelativ cu care presa l-a etichetat şi pe Răzvan Alexe. Sunt convins că nu i-au plăcut nici declaraţiile mele făcute de-a lungul timpului pe acest subiect şi nu cred că s-a gândit vreodată să mă ajute. Nici eu nu mi-am propus vreodată să cer sprijinul unui astfel de om", scrie Savu pe blog. Postarea integrală AICI

Back To Top