Categorie: Politic

gabriel opreaConferința națională a UNPR și Congresul PPDD, reunite în ședință comună au aprobat în unanimitate fuziunea prin absorbție a PPDD de către UNPR. Preşedintele Uniunii Naţionale pentru Progresul României, Gabriel Oprea a salutat decizia PPDD, declarând, totodată, că își dorește ca UNPR să aibă organizații în toate localitățile României, dorind să consolideze imaginea UNPR ca „fiind al treilea partid al României". Iată declarația președintelui UNPR:

" UNPR este un proiect politic pe care l-am demarat acum 5 ani de zile. Și cred că am fost inspiraţi când am spus că este un proiect politic al interesului naţional al României. Interesul naţional, patriotismul - te naşti cu ele sau nu le ai niciodată. Doctrina noastră este simplă, este România.

Vreau să ştiţi că în plan organizatoric suntem şi vom fi tot mai puternici. Noi aveam 358.000 de membrii de partid înscrişi la Tribunal, cel mai mare partid din România - PSD avea vreo 500.000, iar celelalte, vreo 100.000 de membrii înscrişi. În ultimele 2 luni s-au mai înscris în UNPR peste 70.000 de români. Sunt convins că şi cu dumneavoastră, în momentul de faţă suntem peste 500.000 de membrii de partid UNPR.

De la 1 septembrie, vreau să avem, împreună cu dumneavoastră, organizaţii UNPR în fiecare localitate a României. Este un obiectiv strategic pe care l-am trasat şi pe care împreună trebuie să-l aplicam.

Partidul nostru trebuie să rămână la guvernare, este un partid al statului român, este un partid al României şi vom dovedi acest lucru. Trebuie, încet dar sigur, să decantăm în conştiinţa publică românească ceea ce înseamnă UNPR-ul, ceea ce înseamnă seriozitatea. Trebuie să ne consolidăm ca al treilea partid din România şi să facem o singură echipă.

Cine doreşte stabilitate, securitate şi seriozitate să vină la UNPR, aşa putem să strângem un milion de membrii de partid. Ştiu că este greu, dar o să reusim.

Vreau să aveţi încredere în mine şi în echipa de conducere a partidului nostru" a susţinut Gabriel Oprea.

Alături de președintele UNPR,la conferință a fost prezentă conducerea partidului, parlamentari UNPR, președinți de organizații și membri ai partidului.

Back To Top