Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

După 13 ani de activitate politică în cadrul Partidului Social Democrat, deputatul Mihai Apostolache a schimbat macazul doctrinar, trecând în tabăra parlamentarilor PDL. Anunţul înscrierii sale în grupul democrat liberal a fost făcut marţi, într-o conferinţă de presă, unde deputatul şi-a oficializat decizia de înscriere în PDL. Mihai Apostolache a făcut această mişcare surprinzătoare în urma rezultatelor de la congresul PSD, când şi-a dat seama, conform propriilor declaraţii, că Partidul Social Democrat a devenit „o maşină a cărei direcţie este stricată”. Mihai Apostolache s-a abţinut să dea prea multe amănunte în ceea ce priveşte hotărârea sa, asigurând presa că nu ţine neapărat să-şi atace foştii colegi din PSD.

Demisia din PSD şi înscrierea în PDL! - şoc total în tabăra social democrată odată cu anunţarea oficială, într-o conferinţă de presă la care a participat şi Roberta Anastase, preşedintele PDL Prahova şi şefă a Camerei Deputaţilor, a treceri lui Mihai Apostolache alături de democrat-liberali. „Mi-am dat seama că alături de echipa condusă de Roberta Anastase îmi pot duce la îndeplinire proiectele mele pentru Valea Teleajenului, acolo unde electoratul mi-a acordat încrederea sa”, a argumentat deputatul Mihai Apostolache înscrierea sa în rândurile celor de la PDL. În completarea declaraţiilor lui Apostolache a venit şefa democrat-liberalilor prahoveni, Roberta Anastase, care a recunoscut faptul că în Colegiul 5 Valea Teleajenului, acolo unde Mihai Apostolache a primit votul de încredere al cetăţenilor, a fost singurul loc din Prahova unde PSD, în frunte cu tânărul deputat, a dus o luptă politică corectă, fără intervenţia interlopilor afiliaţi PSD.

Deznodământul luptelor interne din PSD

Ruptura dintre Mihai Apostolache şi organizaţia PSD Prahova era previzibilă. Apostolache a fost printre puţinii candidaţi ai PSD Prahova la Parlamentul României care s-a luptat singur în alegeri, neprimind, din partea actualei conduceri a PSD Prahova, sprijinul necesar pentru câştigarea unui mandat. În ciuda opoziţiei din partid, Apostolache a reuşit să obţină, la alegerile prezindeţiale din toamna anului trecut, cel mai bun scor din colegiile prahovene pentru Mircea Geoană.

Proiectele din campanie – susţinute de PDL

Mihai Apostolache a promis, în campania pentru alegerile parlamentare, că va susţine reabilitarea şi construirea unui spital modern în Vălenii de Munte, care să desevrească aproximativ 120.000 de cetăţeni locuitori ai Văii Teleajenului. De asemenea, dintre proiectele acestuia pentru care a primit susţinerea şi votul cetăţenilor în campania electorală, mai amintim susţinerea proiectului pentru o centură ocolitoare a oraşului Vălenii de Munte şi aducţiunea cu apă potabilă în cinci localităţi din colegiul său electoral. Conform declaraţiilor lui Apostolache, susţinerea din partea PDL a acestor proiecte a fost punctul forte al negocierilor care l-au determinat pe tănărul deputat să se înscrie în Partidul Democrat Liberal.  

Back To Top