Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

daniel niculae radu ionescu marcu valentin unpr prahovaLiderii UNPR Prahova au anunțat, în cadrul unei conferințe de presă susținută la sediul organizației județene, că organizația prahoveană a acestui partid este pregătită să candideze separat de PSD în cadrul alegerilor locale din acest an.

„Din respect pentru colegii din PSD, așteptăm decizia de sâmbătă a acestui partid de la nivelul structurii naționale. Însă vreau să știți că mandatul pe care organizația județeană UNPR Prahova mi l-a dat în luna octombrie raportat la cele două variante despre care vorbea președintele Gabriel Oprea, care se discută în Biroul Național față de alegerile care urmează, fiind vorba despre cele două curente care vor să se meargă separat în alegeri sau, cel de-al doilea, cu PSD, noi am decis ca mandatul pentru Biroul Politic Național să fie candidaturile separate. UNPR a mai trecut prin alegeri locale, iar opinia colegilor din BPJ a fost clar: suntem pentru a aborda aceste alegeri locale separat", a declarat Daniel Niculae, președintele UNPR Prahova.

 

Back To Top